МАТЕМАТИКА 1 - ДИГИТАЛ

Радна свеска за први разред основне школе

Радна свеска за вежбање и проверу знања у дигиталној верзији

Аутори:

Марина Вићентијевић, Весна Ерић, Весна Анђелић

Обим: 76 стр.

Писмо: Ћирилица

Прелистај
1,00 рсд

опис

Радна свеска из математике за вежбање и проверу знања, садржи велики број задатака различитог нивоа тежине, по принципу од лакшег ка тежем. Заступљене су све наставне јединице које се уче у првом разреду основне школе и намењена је њиховом бољем разумевању, увежбавању и утврђивању. Својом специфичном структуром, савременим приступом и разноврсношћу задатака, омогућава ученику да на интересантан и врло ефикасан начин утврди, употпуни и прошири своје знање. Намењена је за рад на часу или додатно вежбање код куће.

Ова дигитална верзија има исту форму и садржај као и штампана радна свеска, али у овом облику ученик користи бројне дигиталне алате уз помоћ којих може да слуша текстове задатака, боји, црта, пише, заокружује облике, помера слике... Након решавања појединих задатака, ученик добија повратну информацију да ли је успешно решио задатак или не.

Све наведено, учиниће да ученику наставни садржаји буди јаснији, занимљивији, а усвајање знања кроз рад и игру, одвијаће се спонтано.

Једно од упутстава за коришћење дигиталних алата можете да погледате на:

https://youtu.be/RCpf4N75sG4 

Ученик може на дигиталном уређају да решава задатке (на неколико страна) у овој дигиталној радној свесци, кликом на линк:    

<a href="www.atos.rs/digital/?edition=demo" >neki tekst</a> 

НАПОМЕНА: Приликом поручивања МАТЕМАТИКЕ 1 – ДИГИТАЛ, добићете кôд за активацију. Кôд важи 13 месеци (395 дана) од дана активирања.

Kоментар

Остави коментар

Kоментари

На овом производу тренутно нема унетих коментара

слични производи